Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2011, 14:33:46
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Elenacluj Vezi mesajul
Nu ne-am reprosat nimic, mi-a spus la o cafea ca a intilnit pe altcineva si de atunci nu l-am mai vazut.
Din punct de vedere "lumesc", toate sunt OK, băiatul a anunțat, și-a îndeplinit datoria, nu are remușcări, probabil că din punctul lui de vedere "nu vă lega nimic oficial", nu "ați perfectat un contract de căsătorie", a trecut la alta, probabil, că așa va face și cu actuala (se va întâlni, cândva, la o cafea, o va anunța senin, eventual și ceva de genul "ești bună, dar nu te merit") și va trece la viitoarea. Dumnezeu să-l binecuvânteze și să ne rugăm să-i "sporească mintea", adică să-l ajute să se maturizeze. (E un fapt cunoscut că bărbații se maturizează mai greu când e să gestioneze o relație, prea nu gândesc cu capul când ar trebui, sper să nu supăr pe nimeni.) Însă, din punctul meu de vedere, ar fi avut o datorie mult mai mare față de tine decât să stea la o cafea și să te anunțe nonșalant "sfârșitul" (și bănuiesc că și cu vreo două-trei regrete "de nu se mai poate", așa ca să cadreze bine cu evenimentul). Dar, mă rog, încă o dovadă în plus că el trece destul de ușor peste lucruri importante din viață.

Citat:
În prealabil postat de Elenacluj Vezi mesajul
Au trecut trei luni, nu trei ani...dar cred ca nici nu mai conteaza.
Și vor trece și trei ani și într-adevăr, îți doresc din tot sufletul să nu conteze! Pomenește-l, doar, în rugăciunile tale, fără a încerca să-ți aduci aminte de altele. Iartă-l fără să i-o spui, dacă se poate... Fii demnă și nu uita de Domnul Iisus Hristos și Maica Sfântă, care, prin rugăciunile ei, tare multe poate.

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
am nevoie de un sfat mariuca92 Homosexualitatea 91 26.04.2010 18:01:53
am nevoie e un sfat luminitam Generalitati 36 08.09.2009 15:29:03
Am nevoie de un sfat sophia Generalitati 10 13.05.2009 01:08:32