Citat:
În prealabil postat de Elenacluj
Nu ne-am reprosat nimic, mi-a spus la o cafea ca a intilnit pe altcineva si de atunci nu l-am mai vazut.
|
Din punct de vedere "lumesc", toate sunt OK, băiatul a anunțat, și-a îndeplinit datoria, nu are remușcări, probabil că din punctul lui de vedere "nu vă lega nimic oficial", nu "ați perfectat un contract de căsătorie", a trecut la alta, probabil, că așa va face și cu actuala (se va întâlni, cândva, la o cafea, o va anunța senin, eventual și ceva de genul "ești bună, dar nu te merit") și va trece la viitoarea. Dumnezeu să-l binecuvânteze și să ne rugăm să-i "sporească mintea", adică să-l ajute să se maturizeze. (E un fapt cunoscut că bărbații se maturizează mai greu când e să gestioneze o relație, prea nu gândesc cu capul când ar trebui, sper să nu supăr pe nimeni.) Însă, din punctul meu de vedere, ar fi avut o datorie mult mai mare față de tine decât să stea la o cafea și să te anunțe nonșalant "sfârșitul" (și bănuiesc că și cu vreo două-trei regrete "de nu se mai poate", așa ca să cadreze bine cu evenimentul). Dar, mă rog, încă o dovadă în plus că el trece destul de ușor peste lucruri importante din viață.
Citat:
În prealabil postat de Elenacluj
Au trecut trei luni, nu trei ani...dar cred ca nici nu mai conteaza.
|
Și vor trece și trei ani și într-adevăr, îți doresc din tot sufletul să nu conteze! Pomenește-l, doar, în rugăciunile tale, fără a încerca să-ți aduci aminte de altele. Iartă-l fără să i-o spui, dacă se poate... Fii demnă și nu uita de Domnul Iisus Hristos și Maica Sfântă, care, prin rugăciunile ei, tare multe poate.
Doamne ajută!