Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2011, 20:10:31
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Dragul meu au fost , si au fost nepermis de multi...EVREI....ucisi in vremurile cele tulburi....Au disparut familii intregi....crede-ma....Oricum stiu ca desi crestin....nu ii agreezi..Pacat, sunt oameni si ei...
Dom'le, eu n-am nimic cu evreii ! Însă jidanii nu-s evreii tăi oarecare. Ei sunt aceiași care L-au răstignit pe Hristos ca niște farisei și cărturari ce sunt ! Jidanii sunt inamicii creștinismului !

Ei amplifică holocaustul și folosesc această minciună pentru a crea un scut în jurul neamului evreiesc cu scopul de a se proteja pe ei înșiși de criticile lumii. N-ai văzut că toți care zic și cel mai mic cuvânt împotriva minciunii sunt considerați criminali ?

Întreaga societate a luat atitudinea „mai pune pumnu în gura lui să mai tacă”. Nu ai voie să zici nimic ! E doar o altă tactică a lor de a crea o cenzură totalitaristă în pregătirea noii ordini mondiale.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 16.02.2011 at 20:13:46.
Reply With Quote