Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2011, 11:10:01
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Eu am patit ceva asemanator... M-am dus la manastire cu gand sa stau pe o saptamana... Dar dupa ce am vazut ce era acolo... A treia zi am plecat... Abia dupa aia cineva de pe forum mi-a zis sa nu ma duc la manastiri turistice ca o sa ma smintesc, shi avea mare dreptate... Manastirile turistice, mai ales de aici din basarabia... No comment... Inca am smintit si pe altii, si am facut pacate spunand ce am vazut acolo...
Nu spun ca nu ne lasa un gust amar sau o durere in suflet, astfel de experiente, dar de noi tine sa nu ne lasam smintiti si nici sa inmultim pe mai departe smiteala.

Este usor sa observam slabiciunile si neputintele celor de langa noi. Si mai usor este sa ii judecam pe seama acestora. Dobandim insa un folos din asta? Ne zideste cu ceva?

Orice sminteala este pentru noi o provocare in a da dovada de iubire de oameni. Cea mai eficienta arma impotriva smintelilor este rugaciunea. Sa ne rugam atat pentru cei care ne smintesc, cat si pentru noi, pentru a nu cadea prada smintelilor.
Reply With Quote