Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2011, 16:26:15
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Sunt și oameni cu adevărat săraci, păcat că-i greu să-i deosebești de ceilalți.
Eu stiu ca intentia ta e una nobila, vrand sa ajuti pe cei care chiar au nevoie.Dar atunci cand faci milostenie, trebuie sa o faci din suflet,nu din minte.Cu inima, nu cu capul.Deci ar fi bine zic eu sa te obisnuiesti sa nu mai cantaresti cu cantar omenesc ,cui daruiesti.Ca numai Dumnezeu stie, cum poate, cineva mai bine imbracat este chiar mai sarac decat altul in zdrente.Eu cand daruiesc cersetorilor, o fac din suflet si nu stau sa-i triez.Dupa ce am dat, din acel moment e problema lor ce fac cu banii.Vor raspunde ei pentru sinceritatea sau minciuna lor.Nu mai e problema mea.Eu am daruit din suflet, ca sa ajut un suflet necajit.Daca ei isi cumpara tigari si nu o paine, e pacatul lor.

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Apropo, familiile care sigur sunt sărace, sunt acelea care scriu la ziar și cer bani, acelora chiar să le dăm.
Familiile care sigur sunt sarace, nu au acces la ziar.

Last edited by Melissa; 05.02.2011 at 16:29:06.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! Theodor_de_Mopsuestia Alte Religii 73 03.04.2012 19:34:08
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii GabrielaV Intrebari utilizatori 0 06.04.2010 15:04:27