Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 09:10:39
Zigghi Zigghi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.01.2011
Implicit Propovaduirea

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
are omul acel har de a propovadui la cineva Evanghelia,daca nu de ce,daca da la fel.Daca are el un har sa propovaduiasca de la Duhul Sfant?,eu insa nu cred.Daca poate sa inteleaga ceva din Sfant Scriptura daca are har?eu stiu ca trebuie sa faci o facultate de teologie ortodxa ca stii ce sas spui.

Vreau raspunsuri ortodoxe nu alte raspunsuri.
Sa stii ca orice crestin ortodox botezat poate propovadui.Harul Duhului Sfant il avem toti care ne-am botezat insa totul depinde de ce facem ca sa ramana Harul in noi.pe langa acestea mai avem si preotia universala cei care s-au botezat si de ceea oricine poate propovadui...ma rog ai dreptate are omul acel Har in clipa in care se identifica cu Hristos, il imita pe Hristos sau nu are, pentru ca omul prin faptele lui alunga harul, nu-L lasa sa lucreze si atunci nu-l poate vesti pe Hristos.pericolul cel mai mare nu e di afara Bisericii ci din sanul ei ne laudam ca suntem ortodocsi dar faptele ne vadesc altfel si astfel in loc sa ne facem propovaduitori ne facem batjocoritori, pricinuitori de blasfemii ai ,,fratilor intru asteptarea credintei ortodoxe". totul tine de noi si relatia noasta cu DUMNEZEU.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
propovaduirea Ioana-Andreea Din Noul Testament 4 03.03.2010 23:10:03