Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2011, 15:55:06
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cum ne putem pastra linistea sufleteasca?
Dar cum o putem dobandi?
Toate cele enuntate mai sus:Averea, slava de la oameni, desfrânarea sau orgoliul , ne impiedica la a avea liniste sufleteasca.
Dar lipsa lor ne va aduce oare linistea?
Pana una alta as da un exemplu concret:mereu cand nu intru pe forumul asta ma simt mai linistit. Deci abtinerea de la stimuli puternici,poate duce la liniste.Sa nu se inteleaga ca zic ca forumul e inutil,nu,ci doar transformarea lui intr-o patima ,intr-un scop in sine ,poate duce la nelinisite.
Si e doar un mic exemplu dintre cele care provoaca nelinistea. Linistea e cea mai mare avere care o poti dobandi .Cei disperati ar da orice pe lumea asta pt a isi gasi linistea.
Atunci trebuie sa ne abtinem de la ce ne face placere? Pentru ca ,mi se pare ca tie iti face placere sa intri pe forum...Abtinerea e solutia?Cand ne face placere ceva sa renuntam sa il mai facem?Eu de exemplu,daca imi face ceva placere ma linisteste ,asta daca e un lucru bun...dar cum stim noi daca e bun sau nu?Poate pentru noi e bun si pentru Dumnezeu nu...ce complicat...sau poate doar pentru mine

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Este durerea sufleteasca un pacat sophia Generalitati 28 02.10.2009 00:25:02
Cum sa-mi gasesc linistea sufleteasca ? Va_iubesc Generalitati 56 07.05.2008 20:21:41
Vibratie sufleteasca adrian73 Pocainta 4 15.07.2007 00:39:58