Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2011, 19:57:22
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit Interesant!

Mă gândesc că vă referiți la faptul că am spus că multor biserici li se potrivește descrierea făcută de Domnul Isus Bisericii din Sardes:
”Știu faptele tale că îți merge numele că trăiești, dar ești mort. … Totuși ai în Sardes câteva nume care nu și-au pătat hainele” (Apocalipsa 3: 1-4).
Nu sunt singurul care plânge că în bisericile noastre a intrat păcatul și corupția, pe care mulți o numesc cu termenul ”elegant” de ”lumificare” , sau ”a intrat lumea în biserică.”
Accentul pe care îl pun eu acum este că păcatele noastre ne duc înapoi sub stăpânirea celui rău, conform textului din Romani 6:16, ilustrat dramatic în Faptele Apostolilor 5:3.
Știu că această învățătură deranjează și supără. Dar stăpânirea demonică a credincioșilor datorită întoarcerii la viața de păcat este o învățătură pe care o dau mulți teologi baptiști din toată lumea. În orice caz, ea nu poate fi considerată o erezie care să scoată pe cineva în afara mișcării baptiste.
Oare este o ”atitudine nepotrivită față de viața spirituală a bisericilor baptiste din România” dacă dau un sunet de alarmă ca bisericile să se întoarcă prin pocăintă la dragostea dintâi?

(Iosif Ton catre Comunitatea Baptista)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului petrut-angel Biserica Romano-Catolica 378 22.07.2013 13:47:04
despre conceptie mar_alexandra Generalitati 2 01.12.2009 17:59:09