Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2011, 19:48:46
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
eu sunt una din persoanele care au albit foarte devreme.....oare daca am inceput sa ma vopsesc inseamna ca nu il am pe Dumnezeu in suflet??????????....haideti sa fim seriosi si sa nu ne cramponam de asa ceva!!!!!!!....Credinta din suflet ,iubirea de aproapele,mila pentru cei oropsiti de soarta,milostenia si cite alte fapte demne de un crestin nu se vor anula niciodata din cauza unei banale vopsele puse pe par.........
Cerem de la Dumnezeu rezolvarea unor probleme care ni se par fără rezolvare. Aproape la toate primim raspuns bun și ajutor iar la cele ce nu primim e fără dor și poate datorită faptului că nu ne sunt de folos.
Ar trebui să gândim așa: "Doamne tu ai fost bun cu mine și m-ai ajutat, eu ce pot să-ți dau căci toate sunt ale Tale? Jertfa mea ar trebui să fie renunțarea la cele care mi se pare că mi se cuvin și anume:bijuterii din metale prețioase, cosmetice, păr vopsit, unghii lăcuite, haine de firmă, parfumuri și comodități".

Astăzi la biserică în fața mea era o distinsă doamnă îmbracată cu o haină superba dintr-o blană fină.
Era foarte smerită,a stat numai în genunchi dar avea mare grijă să nu-i atingă cineva prețioasa blană.
Mi-a trecut prin mintea mea păcătoasă o întrebare: dacă ar fi venit Iisus Hristos ca un om necăjit și gol și i-ar fi cerut acelei doamne să-i dea haina să se acopere i-ar fi dat-o?
Dacă aș fi avut eu acea haină și mi-ar fi cerut-o i-aș fi dat-o?
Nu știu ce ar fi făcut acea doamnă dar știu ce aș fi facut eu.
NU AȘ FI DAT-O !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Purtarea parului PetruD Morala Crestina 21 08.03.2019 10:54:52
Imbracamintea monahala si tunderea parului Marius22 Calugarul 13 26.01.2012 15:34:42
despre vopsitul parului o_copila Generalitati 85 20.07.2009 18:12:32