Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2010, 19:31:46
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Va multumesc de mesaje...

M-am gandit eu la ce vreau mai mult, si sincer calugaria imi e mai draga :) Shi nici nu ma consider vrednic sa am o familie...
Dar sunt 2 probleme, una care am descris-o mai sus, iar alta nu am fost niciodata incercat la o manastire...

Planific sa ma duc acum pe cateva zile la o manastire (Initial ma gandeam sa ma duc la Prislop la mormantul lui Arsenie Boca, dar am citit ca e aglomeratie acolo shi nici locrui nu prea sunt asa ca ma gandeam la Schitul Locurele), e departe de aici da' cred ca merita(Sunt din Moldova).
La Prislop nu cred ca se poate fiindca din cate stiu eu e de... maicute. Tu roaga-te, iar Dumnezeu le va orandui de la sine. Nu te gandi prea mult unde sa mergi si cum sa procedezi. Daca esti unul dintre "alesi" vei simiti exact unde sa mergi.
Dumnezeu sa-ti lumineze calea si sa-ti dea rabdare si tarie mai ales la inceput de drum cand toate vor parea ca se dezlantuie impotriva ta si a firii tale. Nu uita ca pentru a te slefui in credinta si virtute trebuie multa ascultare si smerenie, orice s-ar intampla!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Argumentele in privinta existentei lui Dumnezeu bogdan81 Biserica Romano-Catolica 125 08.06.2015 00:00:45
Opinie extrem de interesanta si nu doar atat, in privinta actelor biometrice Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 11 04.08.2011 12:26:10
Nelamurire in privinta unei icoane a Sfintei Parascheva Erethorn Pictura si Sculptura Bisericeasca 4 03.06.2011 21:00:07