Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2010, 17:06:34
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Mai dragilor, de ceva vreme am o senzatie din ce in ce mai puernica, ca ceva "big" are sa se iteasca in curand...Acu' daca sad stramb si'mi ascult glasu lu' ratiunea, zic asa :"aiureli dom'le, aiureli"...or', daca sad stramb, da in derectia lu' opusa prima, s'ascult glasu' lu' intuitia, ei bine, imi cam da cu virgula...
Asadar, stimabilor, va pui o'ntrebare simpla, s'anume : Va mai aflati voi vietutori sub soare, in aceasi situatiune ? A ?

P.S.
Nu raspund la provocari lipsite de forma si continut, adicatelea daca ma'njuri,hm, asa poate sa graiesc si io : au !
Comentariile pe tema zvonisticii alarmiste, sunt nule si neavenite, asa ca nu va straduiti sa postati, ca postiti degeaba.
Atacuri la/de la persoana sunt permise si incurajate, chiar.
"Pocneala" peste dintii lu' io este deasemeni admisa, injuraturi, persiflari, etc, sunt permise deasemeni.
Da măi dom'le dragă, simțul matale duhovnicesc nu e decalat, ceva ceva parcă stă s㠄explodeze”, un eveniment de o grozăvie nemaiîntâlnită. Cred că o simțim cu toții.

Ceva sau cineva din umbră, anume negru, urât și cu coarne, plănuiește ceva, un ceva unic în istoria omenirii. Are să se întâmple acel ceva... numaidecât. Semnele vremii sunt prea evidente. Și va fi prăpăd în toată lumea.

Dar noi să nădăjduim în bunul Dumnezeu și are Dânsul să ne ajute în toate obstacolele vieții.

Dar ia zi nea eodor, cu mănăstirea cum rămâne?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote