Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2010, 11:04:26
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Promisiuni, promisiuni...

Din pacate draga Gabriela acel reportaj mult asteptat nu stiu daca se va mai face. Dl.editor Catalin Apostolul este foarte ocupat, pleaca in strainatate cu probleme de serviciu si am senzatia ca se va intarzia...
Am vorbit cu dansul, are mare dorinta sa-l ajute pe Nicusor, dar nu poate decide singur. D-na Sanziana Pop are in vedere situatia acestui tanar dar o coplesesc problemele de zi cu zi. Am nadejdea ca vor interveni la Primaria orasului Sinaia pentru a obtine un mic spatiu unde sa se mute Nicusor sa nu mai doarma prin pivnite unde am inteles ca este vizitat de persoane necajite care-i fura hainutele ce i-au fost trimise de credinciosi.
Poetul din gara Sinaia ar fi foarte fericit in acest moment daca i s-ar publica ultimele patru poezii pe care le-a scris chiar in cinstea Sfantului Nicolae, protectorul sau, in revista Formula As. Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU dorinastoica14 Generalitati 560 15.11.2010 15:44:51
Muzica la manastirea Sinaia Micky Muzica Bisericeasca 0 28.05.2007 14:09:31
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia cod_gabriel Intamplari adevarate 8 27.04.2007 15:03:35