Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2010, 23:58:20
anika12 anika12 is offline
Member

Data înregistrării: 19.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Eu nu mi-am inselat niciodata sotia,dar tot ma consider ca un adulter,pentru ca m-am uitat cateva clipe pe strada, la altele.Pentru ca Dumnezeu a cunoscut acel gand al meu,si pentru El,(ca si pentru voi cred),a fost ca un adulter.
Am fost cel mai fidel sot,dar in fata lui Dumnezeu ma simt ca ultimul desfranat.Pentru ca faptele mele sunt corecte,dar inima mea e tulbure.
De aceea,nu e suficient sa ne aratam fidelitatea prin absenta oricarei aventuri amoroase,ci mai ales,prin razboiul purtat in inima,pentru curatirea si despatimirea ei.
Caci,chiar daca faptele nu ne vor acuza,inima este adevaratul nostru ochi ,care stie adevarata noastra stare.
Numai cine isi curateste si inima ,poate zice cu adevarat ca a scapat de patima,si nu cel care,ca fatarnicii,are anumite fapte coretce,dar inima lui e plina de necuratie
Adevar graiesti tu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Staretul Tadei, un inselat? Sergiu_B Spiritualitatea ortodoxa 6 14.01.2013 08:39:44
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? zaharia_2009 Pocainta 108 12.05.2012 19:26:11
Super-ascetul inselat care facea 3000 de matanii pe zi colaps Generalitati 36 04.10.2010 17:49:02