Citat:
1.poate fizica sa-si intrerupa legile,ca zeul crestin sa-si faca de cap???superb.
|
Nu, "fizica" nu "poate", ca nu e persoana. Am zis clar ca e vorba de zeul tau, care suspenda legile fizicii, inspre mirarea ortodocsilor de pretutindeni.
Citat:
unde se dovedeste ca toata stiinta si minunata omenire nu este capabila sa rezolve cancerul si foamea.
|
De altfel, doua probleme rezolvate de religie inca de acum 2000 de ani, nu? Ca mai toate maretele solutii oferite de religie la toate probleme aparute de-a lungul istoriei umane. Asa de marete sunt, ca nu imi aduc aminte de niciuna. Ma ajuti tu?
Citat:
2.interesanta afirmatie,probabil sunt si dovezi f.stiintifice in acest sens!!!
|
Sa dovedeasca ce? Ca toata treaba aia are un aer de scamatorie ieftina, si e extrem de discutabila, cam ca orice "minune"? Tu iti dai seama ca daca treaba aia ar fi reala, ar da buluc oameni de stiinta din toate colturile, sa asiste la anularea (temporara) a Legii I a Termodinamicii?
Din pacate, dupa cum am zis, Occam's razor ne indeamna sa credem ca e mai degraba o simpla scamatorie pentru creduli, decat orice altceva.