Citat: 

În prealabil postat de  GheronIosifIsihastul

mda, iertati-ma ,nu vreau sa va pierdeti timpul din cauza mea.. tv-ul ucide sufletul nostru si al copiilor nostri.. este unealta lui satan si ne ucide timpul lasat de Dumnezeu pentru pocainta si ca sa nu am aceiasi influenta ca si el va indemn fratilor pe aceasta cale la pocainta ,la plangerea pentru pacate ,la rugaciune si la o viata cat mai curata.. uitatul la tv este inchinare la satana    si o continua tradare a lui Hristos si a Maicii Sale.. sa ne uitam asadar in icoana lui Dumnezeu si pomeniti-ma si pe mine in rugaciunile voastre! 
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va pazeasca de cursele celui rau ale ucigasului de suflet vrajmas!  

| 

Nu  trebuie  sa  ne  uitam  la  TV.  la  emisiuni  care  ne  ucide  sufletul . Si pina  la  urma  sufletul  ti-l poti  ucide  si  fara sa  te  uiti  la  TV. Mergi  pe  strada  si  vezi  ceva  ce  nu-ti  place  si-ti  raneste  sufletul .Sufletul  ti-l  poti  rani  si prin :vaz,si  prin  auz  , si prin  alte  metode  ,pe  care  fiecare  bun  crestin  le  cunoaste .Chiar daca  marepet  ,traim  in  secolul  vitezei  si  inevitabil  trebuie  sa  parcurgem  si  noi  generatiile  mai "vechi"  acest  drum  al  performantei ,nu  ne  putem  pune  cenusa  on  cap ,si  sa  ne  plafonam . Si  sunt  convinsa  ca  cei  care  au  adevarata  credinta stie  cum  sa-si  fereasca  sufletul  de  "rani"  care  nu  se mai  pot vindeca . Doamne  Ajuta !  si  multa  sanatate  si  pace in suflet .

"   Toate  imi sunt    slobode ,  dar  nu  toate  imi  sunt  de folos (ICor. 10 ,23 ,) "  Nelinistea  noastra   pe  care  o  simtim   neincetat  in  incercarea  de  a fi  perfecti  ascunde  teama .  Daca  ne  infruntam  temerile   si  ne  ingaduim   sa  fim  "umani ", putem  fi  mai  fericiti  si  mai  bogati  . " D. Burns

|