30.10.2010, 21:37:35
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Radu32
Domnul Oreste Teodorescu, este un om cu mult bun simt,iar emisiunile sale pe teme de spiritualitate,sunt aproape singure in peisajul mass-media,imbacsit de politica, de la noi !
Acest om merita respectat si nu denigrat, asa cum incearca unii,in disperare de cauza, legandu-se de acest om cult si cu o minte deschisa,pentru a-l denigra in fel si chip !
Desigur, nimeni nu e perfect, insa eu am vazut la dansul (ale carui emisini le urmaresc cu maxim interes si reala placere !) o atitudine echidistanta fata de toate religiile,si pareri interesante cu mult bun simt ! Eu nu l-am vazut sa faca partizanat in vreo directie sau alta !
Eu nu l-am vazut pe acest om modest si la locul lui,sa faca propaganda masonica, sau orice altceva,asa cum il acuza cu rea-vointa si ura,denigratorii sai (printre altii si vadim tudor !)
|
Domnule, asta este ceea ce înțelegi sau ceea ce spui că înțelegi dumneata din toată chestiunea. Însă dacă atâta înțelegi, nu este de mirare având în vedere profilul dumitale duhovnicesc, adică al unui cvasi-ignorant și cvasi-incompetent în materie de Ortodoxie.
|