Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2010, 19:45:23
misterteo misterteo is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.10.2010
Implicit Despre RUGACIUNE

Buna seara tuturor!

Am cautat pe tot netul raspuns la intrebarile mele,dar nu prea am gasit,si daca cineva de pe acest forum ar putea sa ma ajute,i-as fi recunoscator!

M-ar interesa despre rugaciune:

1. Cand ne spunem seara rugaciunile (din canon sau simple rugaciuni) am inteles ca ai nevoie de o lumanare aprinsa sau candela,sa tamaiezi putin si aghiasma.Bun>Intrebarea mea este:in afara de a lua cateva inghitituri de aghiasma,la ce foloseste in timpul rugaciunii aghiasma?CUm o folosesti?
2. Este un interval orar...in care sa se spuna?E bine sa se se spuna inainte de culcare,sau,stiu eu,la ora 22:00?Are ceva daca se spun rugaciunile la miezul noptii de exemplu?
3. Cand citesti psaltirea,stiu ca nu e bine sa se citeasca mai mult de o catisma pe zi,dar e neaparat nevoie de binecuvantare de la preot?
4. Cand spui rugaciunile,trebuie sa stai cu fata catre rasarit din cate stiu,dar,in genunchi?NEAPARAT in genunchi?Sau,se poate si asezat pe marginea patului,sau pe scaun?Stiu ca e vb de smerenie stand in genunchi,dar e doar o intrebare!

Cam astea ar fi in general intrebarile mele,daca cineva are cunostinta si rabdare sa explice toate astea,eu cred ca ar lamuri pe mai multa lume!
Multumesc,Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre rugaciune Eutifiev_EMI Despre Sfanta Scriptura 16 21.12.2010 23:04:36
Pr. Serghie despre rugaciune cristina2012 Rugaciuni 5 01.10.2009 02:51:20
Despre rugaciune danielghergic Rugaciuni 10 16.09.2009 06:42:34
Despre rugaciune. Tudor Rugaciuni 22 05.02.2007 19:50:26