Citat:
În prealabil postat de anna21
Daca nu-i protejezi, ci ii lasi la voia intamplarii.. ajung ca cei care se jucau in fata blocului in cartierul meu si care atunci cand incepea o emisiune imbecila a lui Dan Negru (cred ca asa il cheama) opreau totul si se risipeau tipand "hai sa vedem tzatzele lui mama natura". Grotesc!
Nu numai ca trebuie sa protejam copiii, dar sunt convinsa ca trebuie sa ne protejam si noi de erotizarea generala.
(edit: acum imi amintesc ca tu nu locuiesti in Romania. Ooo, nu ai habar cum este acolo.. reviste cu femei goale peste tot, o lipsa de decenta generala. De cate ori merg in tara sunt uimita de nesimtirea barbatilor (nu vreau sa ofensez pe nimeni), efectiv auzi grosolanii la tot pasul pe strada.)
|
Atunci trebuie educati si cei adulti, pentru ca ei sunt consumatorii de emisiuni triviale, de reviste desucheate, de ziare de scandal, samd. Daca nu ar exista cerere, oferta s-ar limita simtitor iar copiii n-ar mai fi expusi tuturor grosolaniilor posibile.
Apropo Anna, cartea audio despre efectele tv-ului in viata omului e f. interesanta, multumesc pt. link!