Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2010, 20:09:56
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dana-v Vezi mesajul
Incearca sa mergi la Parinti Duhovici din zona ta,cu siguranta ei iti vor da cele mai bune sfaturi,in vara cand am fost in concediu a fost la usa la Parintele Proclu cu o problema asemanatoare cu a ta,sau poti merge la Parintele Iustin esti aproape de dansi nu te lasa ca sa nu regreti o viata ca nu ai incercat tot ce ti-a stat in putinta.Dumnezeu sa te ajute
Multumesc de incurajare! Mereu am considerat ca trebuie sa lupt si ca nimic nu e intamplator. Am fost si la pr Proclu si la Pr. Iustin si la multi altii din tara. NU am stat degeaba si nu m-am lasat invinsa de cel rau pentru ca mi-e tare ciuda pe diavol! Pr Proclu mi-a luat capul in palme a fost atat de parintesc si plin de sfaturi, l-am simtit foarte aproape si foarte implicat. Si de altfel toti parintii cu care am vorbit, nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa o iau la sanatoasa ceea ce mi-a dat putere sa merg inainte! Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa intalnesc acest baiat eu incerc sa fac ce pot si bineinteles ca tot Dumnezeu hotaraste, eu doar vreau sa implinesc partea mea!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti? Rodica50 Generalitati 49 02.08.2013 17:24:38
Da-ti o parere Darkanian Generalitati 3 19.01.2012 21:06:38
O parere! Hartford Generalitati 1 22.12.2011 13:32:51
o parere va rog Sergiu_A Vrajitoria 1 28.08.2011 06:39:34
Parere asmosis Generalitati 8 26.01.2009 23:13:49