Citat:
În prealabil postat de dana-v
Incearca sa mergi la Parinti Duhovici din zona ta,cu siguranta ei iti vor da cele mai bune sfaturi,in vara cand am fost in concediu a fost la usa la Parintele Proclu cu o problema asemanatoare cu a ta,sau poti merge la Parintele Iustin esti aproape de dansi nu te lasa ca sa nu regreti o viata ca nu ai incercat tot ce ti-a stat in putinta.Dumnezeu sa te ajute
|
Multumesc de incurajare! Mereu am considerat ca trebuie sa lupt si ca nimic nu e intamplator. Am fost si la pr Proclu si la Pr. Iustin si la multi altii din tara. NU am stat degeaba si nu m-am lasat invinsa de cel rau pentru ca mi-e tare ciuda pe diavol! Pr Proclu mi-a luat capul in palme a fost atat de parintesc si plin de sfaturi, l-am simtit foarte aproape si foarte implicat. Si de altfel toti parintii cu care am vorbit, nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa o iau la sanatoasa ceea ce mi-a dat putere sa merg inainte! Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa intalnesc acest baiat eu incerc sa fac ce pot si bineinteles ca tot Dumnezeu hotaraste, eu doar vreau sa implinesc partea mea!