Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2010, 13:29:58
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Daca dupa tine nu e o prostie sa crezi indiferent de dovezi sincer nu e de competenta mea sa-ti arat ca gresesti. Spui ca eu spun prostii dar te deranjeaza cand criticam ce ai spus cu cateva zile in urma. Misto selectivitate!
ai2 ,Dumnezeu te iubeste, El este aproape de tine, este in tine si tu pe El il cauti si dupa El insetezi.. lasa-te imbratisata si nu mai refuza iubirea lui ca scrasnesti din dinti si te incui singura afara dupa cum vezi.. El se intelege numai si numai cu inima infranta si smerita..suntem niste cacati cu ochi ,pacatosi, ne aia pe noi si ne mandrim.. o sa murim ,suntem asa de mici si de amarati si ne batem cu pumnul in piept uite, afara ploua, uita-te in interiorul tau, suflet drag, priveste ce goliciune ,ce hau infinit avem inaluntru! acolo trebuie sa fie El! El, numai El ne poate mangaia.. arunca-te in bratele Lui ca suntem umiliti si injositi de pacat si de lumea asta plina de desertaciuni care isi bate joc de noi neancetat "veniti la Mine toti cei osteniti si impovorati si Eu va voi odihni pe voi".. oh, cat de clar ii este sufletului care se smereste si cat de dulce ii este Domnul .. Mantuitorul nostru! avem nevoie de mantuire, vezi si tu asta ca nu mai sti pe unde sa-ti versi amarul si devenim otarati si uram pe toti cei din jur si aruncam cu fulgere si .. daca am renunta si daca ne-am recunoaste neputinta suflet drag.. plang pentru tine ca te chinuiesti in intuneric cand bratele Lui sunta atat de moi si de mangaietoare!
O dulce umilinta! cum luminezi tu toate! tu aduci pace si linsite sufletelor care te gusta! tu aduci si atragi Lumina Necreata a Duhului Sfant..
Parintele Calciu Dumitreasa intr-o zi de dupa paste a fost torturat si batut groaznic o zi si o noapte in continuu.. chinuri de neimaginat! la sfarsit cand ii scoteau din incapere s-a oprit si i-a spus tortionarului care ramasese inlauntru "Hristos a inviat!" iar acesta fara sa vrea a raspuns Adevarat a inviat! dar fara sa vrea desigur.. Duhul Sfant I-a raspuns Parintelui ..deodata de peste tot si dinlauntrul sau si din incapere a izbucnit aceasta lumina lina si blanda care mangaie sufletul cum nu pot cuvintele sa exprime.. ea aduce intelegere, aceasta Lumina este Lumina intelegatoare si e nevoie de umilinta si de inima infranta si smerita pentru a o primi in dar.. daca ai sti tu sora cate nu vezi acum si cat de caraghioasa este pozitia in care te afli.. ce paradox teribil.. mandria este o orbire teribila, o nebunie a mintii.. o strambare a constiintei si cea mai grea boala a sufletului dintre toate caci ajunge de spune albului negru si negrului alb.. fa te rog experienta umilintei si-L vei vedea pe Dumnezeu si mult se va bucura sufletul tau
ma rog uite, din toata inima mea ma rog sa deschizi ochii si in felul aesta in care iti spun acum si fa incercarea aceasta.. cauta cu inimacu adancul cel mai ultim al inimii si -ti va straluci tie Lumina Lui Hristos!
"o Doamne Iisuse cu lacrimi te rog, mangaie inimile intristate ale oamenilor"(Sfantul Siluan)

Last edited by GheronIosifIsihastul; 16.10.2010 at 13:38:42.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu ucide ??? Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 55 23.01.2011 09:54:05
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul zriyac Generalitati 20 20.10.2010 23:44:12
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului 11111111 Generalitati 98 10.01.2010 08:41:15
Un fel de egoism care ucide! achimovjan Generalitati 10 22.08.2008 08:14:38