![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cele mai crunte prigoane au fost pe vremea comunistilor.nici dracul , in toata stiinta lui nu putea inventa asemenea torturi pe care o minte diabolica le-a conceput. ai auzit de IPS Anania, Pr calciu, gafencu, traian dorz, sergiu grosuu, nicole valery grosu,dan lucinescu, aglaia roban si cate MII de martiri!! sau poate nu ai auzit de nici unul, astia toti ortodocsi ortodocsi ca sa nu mai vb de alte confesiuni, care au avut si ei sfintii lor, sau cum ii vor numi ai auzit de sfintii de la aiud?ai fost sa le vezi sfintele moaste??? nu cred , ca altfel nu mai aberai asa... Biserici daramate, preoti exilati, preotese ramase vaduve cu copii mici, obiecte sfinte pangarite, zile de lucru obligatorii duminica pana la 12 si in sarbatori ti se par lucruri mici?? mor de nervi cand vad ca habar nu ai de atrocitatile comuniste si le numesti mici greseli frate sa sti ca si ignoranta, prostia e un pacat si inca unul MARE...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa Benedict | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 243 | 30.06.2017 16:53:34 |
poti avea parte de ajutorul sfintilor??????? | patricia2006 | Rugaciuni | 13 | 09.08.2014 00:40:43 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica | Marius247 | Intrebari utilizatori | 1 | 17.05.2010 18:51:11 |
|