Citat:
În prealabil postat de Elesya
IUBITI-VA CA SUNTETI FRATI....
"eu vorbesc cu sau despre altcineva si tu te vari cu morala ieftina, rece ,lipsita de dragoste,crede-ma, daca as fi crezut ca toti crestinii sunt ca tine, m-as fi sinucis, dar multumesc lui Dumnezeu ortodoxia nu esti nici tu nici klausupereticman-kent ,mai showman ca frediie mercury care incedia"......
NU JUDECATI CA SA NU FITI JUDECATI....
si se mai scria " ti-am raspuns cu aceeasi moneda"....sa inteleg ca regula Vechiului Testament inca functioneaza la "bunii" crestini? adica...dinte pentru dinte?! Dar asa e...e greu sa intinzi si celalalt obraz....mandria si trufia si alte pacate omenesti sunt in voga...Imi pare rau de ceea ce am vazut acum aici...Insa eu inteleg....atata e atata se poate si va iubesc cu toate neputintele vostre(noastre ca si eu sunt pacatoasa)....
|
La Teorie suntem specialiști, dar și mai mar specialiști suntem în a sta la pândă să vedem cine se mai ceartă, cine mai greșește, că de , musai trebuie să ne arătăm "iubirea" arătând cu degetul făptașii și cei aflați în "ceartă", că doar din atâta "iubire"n-o să-i lăsăm neândreptați ! Bârnă, bârnă , fugi d'aici ca să văd paiul din ochiul colegilor mei ! ! !