Citat:
În prealabil postat de Erethorn
E o prostie, domnule. Am citit cateva texte ale cantecelor lor, articole despre ei - nu sunt nici pe departe satanisti.
Ca dumneavoastra aveti tendinta sa echivalati muzica rock cu satanismul e alta poveste.
In ceea ce priveste modul de exprimare - nu pot, mancati-as gura ta, gheroane, nu pot mai baiatule, ca sa vorbesc cu matale asa cum vrei tu. Trebuie, mai, sa ma adresez cu persoana a doua plural, mai nene, ca nu te cunosc, n-am facut armata cu tine, si nu ne-am imbatat impreuna, intelegi tu ?
In concluzie, va rog sa nu va suparati :)
|
am vrut sa va scap de un dracusor.. asta este un dracusor:) eh.. timpul va va intelepti.. pe amandoi, daca nici bautura nici armata nu au reusit.. glumesc mai.. stiti?ridicolul descoperit sare la beregata, ca tot sunteti mai elitist (cica), cine a spus asta? vedeti ca in Rai se intra la singular si in genunchi taras pe coate:) va trebuie sa va murdariti (amandoi)dumneavoastra si cu domnia voastra.. domnule draga.. ce vreau sa-ti arat chiar daca ma vei ura o vreme este ce urati suntem pe dinauntru si sa stiti ca lucrurile astea superficiale si mici tin sufletul mort, ca daca nu renuntam la cele mici cum o vom face la cele mai mari? cum te vei injosi dumneata sa stai in Rai langa un lepros care va vorbi numai cu mancati-as gura ta? si va mirosi urat? ca va va pune Dumnezeu la incercarea asta.. si atunci? exersati smerita cugetare, va va fi mai defolos ca toate stiintele lumii care apropo sunt false si inventate de diavol toate ca sa tina mintile oamenilor ocupate, dar nu ma veti crede ,celputin nu acum, nici aici.. asa ca.. e nevoie de rugaciune.. eu va recomand o rugaciune sincera.. dezbracati-va in pielea goala, vorbesc foarte serios si privind in jos, rugati-va ca sa va dezinhibati, eventual, dar nu ca nu aveti icoane, ca va puneam s faceti si niste metanii ca sa invatati smerita cugetare... macar sa tindeti spre ea ca numai ce v-am pomenit si vrajmasul v-a sugrumat de beregata, de fapt centrul maniei e imediat intre inima si gat in partea stanga.. simtiti ca plesneste? trebuie sa scapati de el.. faceti ce v-am invatat, vorbesc cat se poate de serios si Dumnezeu imi e martor si va veti dezinhiba si veti plange starea jalnica in care ne gasim cu totii.. suntem niste improvizati si niste farsori ipocriti .. incepand cu mine!