Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2010, 07:47:46
eduardd
Guest

Implicit

Ce parere poti avea despre un om pe care:
- nu-l cunosti (pentru ca intiatorul topicului ne invita la "dat cu parerea" dar nu ne spune macar NUMELE)
- nu stii unde locuieste
-nu stii cum locuieste
-nu stii de ce a ales sa locuiasca acolo

Acum sa punem in balanta cate nu stim si cate stim. Facem o medie..Oare ce scor avem?!?..

Dragilor,
nu mai deschideti topice aiurea. Ganditi cel putin rational daca duhovniceste nu putem. Apoi, daca tu cel care ai pus intrebarea esti indoit inainte de a merge la acest om (sau preot ce o fi) de ce mai mergi? De ce iti cheltui timpul si banii pentru o cauza in care NU crezi ..ci doar ai auzit? ce speri?

Eu una stiu ca merg sa caut ceva daca CRED in acel "ceva". Daca nu..nici macar nu-i dau atentie.. Sa merg asa la.."ghici"? ce astepti sa gasesti? Ce vrei tu de acolo"
Puneti intrebarile acestea, raspundeti sincer apoi mai gandeste-te odata, vrei sau nu sa mergi? Si daca ai ales sa mergi, atunci asuma-ti responsabilitatea faptei...pentru a nu spune la intoarcere:
Tu mi-ai spus sa merg ca e bine..si iata ce am gasit acolo...
Nu asa, se merge spre Hristos. Ci cu barbatie si asumarea corecta a faptelor tale!

Daca eu iti spun ca e bine, tu ma crezi? Daca sunt si eu un inselat si te indemn spre un lucru rau? Te-ai gandit la asta?
Mai, fiti mai "ostasi" si folositi ce va dat Domnul. MINTEA!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti? Rodica50 Generalitati 49 02.08.2013 17:24:38
Cam ce parere aveti? cred_cu_adevarat Generalitati 8 12.06.2012 03:44:36
Ce parere aveti? CM Punk Generalitati 24 10.09.2011 22:23:41
Ce parere aveti ? Darkanian Generalitati 7 03.02.2010 23:08:26
Ce parere aveti? AlinNNN Generalitati 1 30.01.2010 19:48:13