Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 14:40:27
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Cristi, te inteleg sa stii, ca am trecut si eu prin asta. Dar suferinta, m-a apropiat de El. Iti recomand sa citesti cartea Sfantului Siluan Athonitul, "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei". Ai sa gasesti acolo, un lucru asemanator cu al tau, Sfantul Siluan, ostenindu-se foarte mult, si ajungand la capatul rabdarii, a cartit impotriva lui Dumnezeu spunand: "Esti neinduplecat". Restul, ai sa aflii citind cartea. Si vorbeste despre problema ta cu parintele tau duhovnic, daca ai. Doamne ajuta!
Multumesc andrei. am trecut peste acest hop dificil. m-am razvratit o perioada si Ii spuneam sa-mi dea un semn sa ma intorc la El. dar nimic, nu se intampla nimic. vineri dimineata mi-am amintit ce am citit pe net acum ceva timp, eu ma numesc cristian, si numele inseamna crestin. m-am uitat in sus si am zis k de m-as ruga toata viata pentru iubire si nu ma las. vineri si sambata am repetat neincetat rugaciunea inimii, crezand cu adevarat in ea. si sambata minune, fosta iubita m-a cautat, desi asa ceva era practic imposibil. Dumnezeu e minunat, doar k eu nu stiu sa apreciez nimic.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele Lui Iisus Hristos Sebastiana Din Noul Testament 9 26.07.2013 21:08:19
Numele lui Iisus Hristos androneo Generalitati 2 09.01.2012 12:27:11
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Credinta in Iisus Hristos! Templier Knight Despre Biserica Ortodoxa in general 39 24.03.2011 22:16:30
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22