Citat:
În prealabil postat de andrei25
Cristi, te inteleg sa stii, ca am trecut si eu prin asta. Dar suferinta, m-a apropiat de El. Iti recomand sa citesti cartea Sfantului Siluan Athonitul, "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei". Ai sa gasesti acolo, un lucru asemanator cu al tau, Sfantul Siluan, ostenindu-se foarte mult, si ajungand la capatul rabdarii, a cartit impotriva lui Dumnezeu spunand: "Esti neinduplecat". Restul, ai sa aflii citind cartea. Si vorbeste despre problema ta cu parintele tau duhovnic, daca ai. Doamne ajuta!
|
Multumesc andrei. am trecut peste acest hop dificil. m-am razvratit o perioada si Ii spuneam sa-mi dea un semn sa ma intorc la El. dar nimic, nu se intampla nimic. vineri dimineata mi-am amintit ce am citit pe net acum ceva timp, eu ma numesc cristian, si numele inseamna crestin. m-am uitat in sus si am zis k de m-as ruga toata viata pentru iubire si nu ma las. vineri si sambata am repetat neincetat rugaciunea inimii, crezand cu adevarat in ea. si sambata minune, fosta iubita m-a cautat, desi asa ceva era practic imposibil. Dumnezeu e minunat, doar k eu nu stiu sa apreciez nimic.