Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 19:12:06
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am fost mereu prietena copilului meu, i-am vorbit despre cele bune indemnandu-l sa le urmeze, i-am vorbit si despre aspectele negative, indemnandu-l sa nu le urmeze-explicandu-i de ce este bine si de ce nu este bine . Dar un copil are neaparat nevoie si de autoritatea tatalui .E o chestiune de mare finete- lucrezi cu omul, de asemenea, desi a avut libertate, un control subtil a existat permanent.O prea mare incredere poate avea consecinte dintre cele mai neplacute. L-am invatat sa stie ce este greul, ce inseamna unitatea in familie,respectul,indatorirea fiecarui membru.De mic a fost prezent in Biserica.Copilul ia exemplul parintilor,al colegilor din grupul de joaca,de prieteni.Intotdeauna trebuie sa ne gandim ce lasam in urma, cine ne va pomeni- vom da seama in fata lui Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Limbul copiilor Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 28 21.08.2012 10:22:12
spovedania copiilor mirelat Pocainta 35 29.03.2012 01:16:25
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Carte - Efectele televiziunii asupra mintii umane si despre cresterea copiilor in lum Ioan_Ciobota Generalitati 3 22.10.2008 19:22:50