Citat:
În prealabil postat de Daniel777
in vremurile noastre,oamenii cu greu vor mai face ceea ce fac ei acum ,insa cu toate acestea ,vor fi mai mari in fata lui Dumnezeu!
|
Bun cuvant spre intarirea noastra ! Asa este Daniel , numai vezi tu ca nu prea reusim sa facem fata provocarilor de orice fel , si asta se observa lesne chiar si aici pe forum ( virtual ) , neputand sa ne stapanim mania , supararea , revolta , si alte asemenea ! Daca in fata cuvantului scris , cu mai multa sau mai putina intelepciune , reactionam asa cum reactionam , in fata ispitelor si provocarilor din viata reala , ma tem ca suntem cu mult mai slabi si cadem cu usurinta in capcana . Ai deschis ceva mai sus un Topic interesant ce facea referire la cei ce se nevoiau in rugaciune si in postire , unde hrana si orele de somn erau pe ultimul plan , si cereai o explicatie a noastra de cum se poate ajunge aici ! Greu , foarte greu , atata timp cat mandria ne orbeste si lumescul din noi este majoritar in firea noastra . Te rog sa ma crezi , cu toata sinceritatea , ca in urma cu ceva timp , te-am ispitit voit pentru a-ti vedea reactia ta ! Nu ai trecut testul , test la care de multe ori nici eu nu-l trec , dar am vrut sa-ti demonstrez ca suntem buni teoreticieni , dar suntem aproape catastrofa la cele practice ! Mai avem mult de lucru , draga Daniel , dar sa speram ca Bunul Dumnezeu ne va intari si lumina pe fiecare in parte ! Doamne ajuta !