Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.09.2010, 19:29:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
in vremurile noastre,oamenii cu greu vor mai face ceea ce fac ei acum ,insa cu toate acestea ,vor fi mai mari in fata lui Dumnezeu!
Bun cuvant spre intarirea noastra ! Asa este Daniel , numai vezi tu ca nu prea reusim sa facem fata provocarilor de orice fel , si asta se observa lesne chiar si aici pe forum ( virtual ) , neputand sa ne stapanim mania , supararea , revolta , si alte asemenea ! Daca in fata cuvantului scris , cu mai multa sau mai putina intelepciune , reactionam asa cum reactionam , in fata ispitelor si provocarilor din viata reala , ma tem ca suntem cu mult mai slabi si cadem cu usurinta in capcana . Ai deschis ceva mai sus un Topic interesant ce facea referire la cei ce se nevoiau in rugaciune si in postire , unde hrana si orele de somn erau pe ultimul plan , si cereai o explicatie a noastra de cum se poate ajunge aici ! Greu , foarte greu , atata timp cat mandria ne orbeste si lumescul din noi este majoritar in firea noastra . Te rog sa ma crezi , cu toata sinceritatea , ca in urma cu ceva timp , te-am ispitit voit pentru a-ti vedea reactia ta ! Nu ai trecut testul , test la care de multe ori nici eu nu-l trec , dar am vrut sa-ti demonstrez ca suntem buni teoreticieni , dar suntem aproape catastrofa la cele practice ! Mai avem mult de lucru , draga Daniel , dar sa speram ca Bunul Dumnezeu ne va intari si lumina pe fiecare in parte ! Doamne ajuta !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Post de bucate sau post de pacate...??? geo.nektarios Pocainta 160 19.03.2016 13:34:53
Post Bogdan N Generalitati 5 18.06.2011 22:06:08
Dezlegare in post daniil96 Postul 50 19.12.2010 22:33:16
post dorinel78 Generalitati 16 25.03.2009 08:44:57
post sau nu ? andrei91 Generalitati 13 17.02.2009 19:07:46