Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2010, 15:25:02
Pelerinul's Avatar
Pelerinul Pelerinul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2010
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mar1vs Vezi mesajul
Eu inca n-am inteles de ce sunteti impotriva C.I. electronica... (sau nu sunteti impotriva?). Am auzit diferite teorii si argumente pro si contra, dar tot nu-mi dau seama concret de ce atata "galagie" pentru un asemenea lucru...

Explicati-mi, va rog, sa stiu si eu: ce rau/bine la cartea de indentitate "electronica" ?? Lamuriti-ma si pe mine...
:-?
E o ingradire a libertatii. Din moment ce n-am strigat Allah Akbar si n-am deturnat avioane nu vad de ce trebuie sa fiu amprentat facial, digital si imprimat intr-un cip cu radio-frecventa. Unde mai e demnitatea si libertatea mea ca individ daca sunt insemnat ca un bou intr-o cireada. Am dat in cap la cineva ca sa fiu pus in lanturi si monitorizat in societate?
De unde a venit toata nevoia asta de siguranta? De la 9/11
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul spre_rasarit Generalitati 1 29.12.2011 14:04:00
Invitatie la rugaciune publica Man Teo Generalitati 0 11.08.2011 15:05:18
Cartea de istorie vs Cartea Vietii cornel cornel Intrebari utilizatori 0 18.01.2011 17:01:21
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau Ioana-Andreea Secte si culte 44 06.11.2010 22:39:48