Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2010, 13:15:51
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Nu-i de mirare cind vezi cit de putini tarani (adica persoane care stiu cum se produce mincarea) au ramas.
Mai oameni buni nu va mai faceti iluzii cu mincarea "curata"
La numarul de locuitori ai planetei am murii cu totii de foame daca am produce fara insecticide, ingraseminte, hormoni, antibiotice samd.
Ca sa traim cu toti "curat" este nevoie ca aproape fiecare sa-si produca mincarea si nici macar in conditiile acestea nu ar mai fi "curata"; solu, apa, aerul toate sint contaminate si contamineaza la rindul lor.
Vinetele alea frumoase, rosiile, cartofii cumparati de la tarani sint pline de chimicale, antibiotice, insecticide.Provin din soiuri manipulate genetic. ... Cei mai in virsta stiti ca un mar nu arata nici pe departe ca merele de pe tejghelele de astazi. Merele "bio" nu sint uniforme, sint mici,au pete, viermi! Nu cred ca cineva le cumpara tintit pe acelea la pret dublu (cel putin) fata de cele frumoase!
Subscriu...cred ca asemenea tarani mai gasesti in Romania prin acele sate unde nici curent electric nu au, dar la produsele lor doar ei au acces.
In rest alimentele noastre bio sau ne-bio tot aia sunt...fructele la ora actuala oricat de mult le tii in casa nu se mai strica, pur si simplu se usuca...legumele am observat ca nu mai au seminte (ardeii, rosiile...), puii ca sa fie fragezi si gustosi sunt injectati chiar daca sunt hraniti doar cu porumb...etc

...si lista poate continua.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Muntele Athos geo.nektarios Calugarul 34 03.07.2013 16:41:20
Muntele athos ionitamihaela Generalitati 3 18.09.2012 15:50:00
Muntele Athos sunsray Generalitati 15 21.03.2010 23:40:54
Pelerinaj la Muntele Athos BogdanF2 Generalitati 7 08.11.2008 20:21:24