Citat:
În prealabil postat de gabriel 30
domne' i-auzi ce spuneau astia de la televizor,k nu oricine poate sa se depreseze,k sa te depresezi trebe sa fii rasat,de societate,om cu shtudii,telectual,noi estia mai mici mai neinsemnatzi suntem prea mici,prea nesemnificativi(niste viermi,ce mai) k sa avem aceasta onoare de a ne depresa.K sa te depresezi tre sa fii "fin" ,o adevarata febletze,nu orice spalatoreasa sau salahor se pot depresa pentru k is proshti,ma!!!,nu-i duce primitiva minte spre asa ceva.... Noi suntem prea primitivi,tre sa ne gandim ce sa punem maine pe masa(dak avem ce) nu avem timp de "contemplari" si "aspiratzii" de asemenea calibru.......asta am inteles eu din stirea aia.
|
...eu as intelege mai degraba ca unele persoane au o anumita structura sufleteasca, mai exact o sensibilitate pronuntata...si astfel exista posibilitatea ca aceste persoane sa cada in depresii mai usor decat cei care sunt mai insensibili poate, sau decat cei care isi pot gestiona cu succes sentimentele negative, asta incluzand cam toate categoriile sociale de fapt.