![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, nu m-am referit la tine.
Dar este adevarat ca sunt mahnit cand vad cum te lasi incet, incet influentat de kesarion_breb. Am conversat in urma cu ceva timp cu un alt tip sensibil. Avea ID-ul „gibilan”. Omul isi spunea punctul de vedere, isi apara credinta intr-un mod rezonabil: uneori cu har, alteori cu haz, in cateva randuri prin poezii... Dupa ce a aparut prietenul tau pe forum (avea id-ul ivo_faith pe atunci) gibilan s-a inhaitat cu el si a schimbat placa. A devenit si el din cale-afara de certaret, violent, ce mai...a inceput sa scrie intr-o asemenea maniera incat a fost scos afara de pe forum. A mai intrat o data si iar a fost banat. Mie imi pare sincer rau de el. Indemnul meu pentru tine este sa nu mai faci echipa cu personaje precum kesarion_breb. Daca vei citi pe forum vei vedea utilizatori ortodocsi intelepti, echilibrati, care stiu sa apere credinta ortodoxa fara ura si venin confesional. Daca vrei iti pot da numele a cinci dintre ei in mesaj privat. Tu esti tanar, inca esti in perioada de formare a caracterului tau. Cauta oameni duhovnicesti pe langa care sa ai ce invata nu dezechilibrati care sub pretextul ortodoxiei isi hranesc ura si violenta din inima lor. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|