Citat:
În prealabil postat de Darkanian
Multa lume spune ca sau facut minuni cand sa construit Troita deci pur si simplu nu stiu ce sa cred. Care este adevarul ceea ce spune ea in carti sau ce nea invatat Biserica.
|
Normal că în biserică și în Sfinții ei... Adică ce? Crezi în ceva confirmat de 2000 de ani sau în cineva suspect?
Nu-ți fă griji... babete cu imaginația bogată vor exista întotdeauna. Las-o, nu contează.
Crede în ce este confirmat de peste 2000 de ani, nu într-un site suspect și fără dovezi.
Așa pot să spun și eu că azi-noapte am stat de vorbă cu Arhanghelul Mihail la un mic și o bere că nu o să mă creadă nimeni fără dovezi. Cercetează și nu crede orbește în toate prostiile.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|