Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2010, 07:31:52
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suflet si inima si constiinta Vezi mesajul
Si eu de multe ori maintalnesc cu aceasta situatie, mai ales acum , caci trec printr-o perioada foarte stresanta. Duc o lupta foarte mare cu prietenul meu, spre a-l convinge anumite lucruri bune pentru viitorul nostru , impreuna cu Dumnezeu. Noi ne iubim si tinem la relatia noastra,dar el ma provoaca uneori, pentru ca ma supara cu anumite vorbe.Si le strang in mine si ma dor...si imi vine uneori sa i le zic pe toate o data.Cum e bine sa procedam in astfel de cazuri?
Ma bag si eu in seama sa dau sfaturi, eu care le cer.... parerea mea este ca trebuie vorbit absolut orice cu partenerul. spus pe fata, intr-un mod cat se poate de calm sau macar frumos, cu o oarecare diplomatie, absolut tot ce va supara unul la altul si a doua oara incercat sa nu se mai repete. eu una cu sotul vorbim orice, chit ca mai tipam unu la altul, :P, dar in cei 3 ani de casnicie pana acum, sa dea Domnul sa tina toata viata, nu a existat seara in care sa mergem la culcare suparati. chiar daca stam pana la 1 noaptea, nu adormim fara sa ne impacam si fara ca ultimele cuvinte de noapte buna din seara respectiva sa fie "te iubesc".

PS: multumesc tuturor pentru sfaturi
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce poate face? annonnymuss Vrajitoria 23 11.01.2011 00:01:07
Dupa cat timp se poate face nunta? AlainaRai Nunta 2 23.01.2010 19:06:00
Se poate face pomenire in postul Craciunului? sophia Slujba inmormantarii 10 09.12.2009 17:48:49