Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2010, 22:48:43
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Lumina soarelui ajunge la noi in ciuda ferestrei, traversand-o, nu prin intermediul ferestrei. Lumina ajunge mai bine daca nu exista fereastra. Iar fereastra nu trimite lumina.

Pentru Sherlock Holmes - Biserica Ortodoxa este pentru sau impotriva pedepsei cu moartea ? Dar in ceea ce priveste tortura ca metoda judiciara, care este pozitia Bisericii Ortodoxe ?
bravo erethorn,

Esti semi-ortodox sau catolic light ( usor ).Cuvintul PRIN desemneaza transferul,mediul prin care trece lumina si nu sursa.Un catolic adevarat insa,precum Mihnea,ar spunea ca lumina provine si din geam,insa nu principaliter...sursa majora raminind totusi soarele.

Intr-o casa fara ferestre,nu stiu cum mai ajunge lumina la tine...ok,te-am inteles totusi...dar trebuie sa fie macar o spartura in zidul acela compact.

Ce intrebari ati ajuns sa va puneti ?...Doamne fereste!

draga Mihnea,

Eu nu mai citesc acel site,autorul lui nu-mi inspira incredere,este un ecumenist,....acum apare multe lucruri ciudate si la noi in ortodoxie,cei care conduc Biserica sint pusi pe distrus,modifica slujbele,rugaciunile,au incercat si cu Sfinta Liturghie,ca peste tot de altfel...spune-mi si mie ca esti medic si om rational....cum l-a omorit Petru pe Anania ?

Tags
primatul papal, roma, vatican