Citat:
În prealabil postat de LadyinBlack
Multumesc de raspuns.Din bucuresti..dar m-as putea deplasa si prin tara 3 zile 4.Poate imi puteti recomanda o manastire unde pot fi cazata si unde pot si plati ca inteleg ca sunt niste costuri.Sunt botezata ortodox dar a fost alegerea parintilor si cred ca in fiecare religie voi gasi lucruri cu care nu sunt de acord..ideea e sa o gasesc pe cea careia ii apartin.Stiu ca nimeni nu ma va respinge dar nu as vrea o solutie de genul:"Dumnezeu te-a pedepsit pt ca...tine post n zile spune n rugaciuni pe zi si atat"(Nu a fost adresata bisericii ortodoxe presupun ca o pot intalni oriunde).Vreau pe cineva sa imi redea speranta,sa ma convinga ca mai exista bunatate si corectitudine in viata asta.Am 25 de ani si simt ca nu-mi mai gasesc locul aici..am ganduri negre.Am fost ambitioasa in a-mi pastra principiile oricat de greu mi-a fost,dar parca cu cat fac mai mult bine cu atat imi fac mai mult rau singura.Pana si parintii imi zic "Trezirea!!nu poti tu schimba lumea gandeste-te si la tine".Am ajuns sa-mi fie frica sa fiu lasata singura ca nu cumva sa ma sinucid.Ca concluzie cred ca ai dreptate un duhovnic ar fi mai bun
|
Iartare nuvreau sa par si nici sa fiu rautacios dar o vorba spune si spune bine ca parinti si neamurile nu tile alegi tu singura sint lucruri ce tile da Dumnezeu prin bunatatea lui cereasca si nu inteleg ca parinte de copii spun cum crezi tu ca un parinte stiind ca face un rau copiilor lui Ii boteaza ortodoxi sau la alte confesiuni nu pot crede cu nici un chip numai ca tu din ce am inteles eu ai cam neglijat biserica nu stii tu ca impartasirea cu scumpul si sfIntul trup si sInge a lui Hristos este vindecarea sufletului si a trupului nu uita ce a spus MIntuitorul cel ce voieste sa urmeze mie sa sa lepede de sine si sa ia crucea si sa vina dupa mine ,nu crucerucea grea da piatra sau de fer sau de lemn ce crucea dragostei a rabdari a iubirii de dumnezeu si de poruncile lui.
si ai mai zis ca nu eti deacord cu unele detalii sau cu rInduiala din biserica ortodoxa nu te rusina sa spui si sa primesti raspuns ca poate din multi ce sunt pe acest forum pe unul ai sa poti sal intelegi.