Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Sincer, e cam lungut.
Ce mi s-a parut mai important in el este faptul ca tipul recunoaste posibilitatea vorbirii in limbi ca dar al Duhului Sfant.
Doar ca mai apoi, dupa cum era si previzibil, adauga, : ”darurile Duhului Sfânt se sălășluiesc doar în creștinii ortodocși”
Totusi Jane, eu am o multumire sufleteasca:
1. La inceputul topicului toata lumea zicea ca astazi vorbesc in limbi doar penticostalii si vrajitorii.
2. Mai tarziu, cu greu, ati recunoscut ca mai vorbesc in limbi si dintre catolici si baptisti si...cam cam din toate confesiunile crestine .
3. Dupa lupte seculare, ziceti ca, da, vorbesc in limbi si ortodocsii.
4. Ca mai apoi, in cele din urma sa spuneti: DOAR ortodocsii vorbesc in limbi.
Acum, pentru a mai echilibra totusi putin balanta si pentru a spune adevarul: nu doar ortodocsii vorbesc in limbi, mai sunt si alti crestini care au primit acest dar.
|
Totusi, ai citit marturiile acelea, ale celor care isi provoaca vorbirea in limbi, sau ale pastorilor care sprijina aceste lucruri...sunt adevarate aceste initiative, sau sunt doar glume?
Mie mi se pare foarte interesant ca nu luati in calcul nici macar marturiile unor daruiti, si nu vedeti lucrurile ciudate pe care le spun ( deci totul e in ordine, nimic socant, dubios)ci tineti cu dintii sa fiti vazuti in continuare ca vorbitori in limbi, zau asa!