![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca iti iei informatiile din filme proaste si din carti de sectologie. Oricine priveste ortodoxia doar prin prisma prin care privesti tu penticostalismul, se ingrozeste. Pentru ca un evanghelist american sa inteleaga ortodoxia, trebuie sa lase deoparte parerile lui proconcepute si sa priveasca deschis si empatic BO. Daca face asa, in urma observatiilor lui personale, va putea trage o concluzie. Citat:
Ce crezi ca eu inghit „yodle, yodle, yodle...yu huuuu”? Sau crezi ca daca cineva zice „Asa vorbeste Domnul...” eu cred automat ca Domnul a vorbit? Sau daca cineva se da clarvazator sau tamaduitor sau exorcist, l-am si crezut? In cele mai multe biserici penticostale sunt pastori intelepti care nu permit excrocilor sa se dea in stamba. Oamenii care au daruri trebuiesc investigati. Asa ne porunceste Biblia. Dar de ce oare toti sunt naivi, numai tu ai discernamant? Last edited by penticostalulmantuibil; 17.05.2010 at 01:23:45. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|