![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt vremuri grele pentru toata lumea.Bineinteles ca trebuie sa ne ajutam intre noi,dar asta nu poate fi decat ceva temporar.
Un ajutor real,asa cum il vad eu,dar si altii de pe forum ar fi oferirea unor locuri de munca acestor oameni sau macar capului familiei. In constructii ar fi o varianta,chiar si ca muncitor necalificat la inceput,dupa care invata vrand nevrand de la ceilalti si poate ajunge sa stie o meserie si sa castige si bine(am auzit de muncitori in constructie care au salarii mai bune decat medicii). Iar doamna ar putea incerca sa faca menaj pe la diferite familii. Stiu ca de sfaturi e buna toata lumea,dar,din pacate posibilitatile celor mai multi dintre noi sunt limitate si chiar daca am putea ajuta o data,de doua ori tot nu poate fi o solutie pe termen lung.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Va rog rugativa pentru Cornel | mara2008 | Umanitare | 7 | 04.10.2011 22:42:44 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 14:16:29 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
|