Citat:
În prealabil postat de Doriana
Desigur ca exista si darul deosebirii duhurilor. .
Eu am insa o nelemurire [vorba ta  ] De ce cand incerci sa vorbesti de lucrarile Domnului ti se pune in fata imediat lucrarile celui rau? Chiar atat de mare sa fie aceasta fobie?
|
Bine ca ai, pentru ca e clar ca imi vin minte toti nebunii care desi citesc Biblia, fac niste lucruri socant de urate, ceea ce demonstreaza ca nu tot omul care stie sa citeasca, intelege sensul...
Din ce cult fac parte cei cu serpii, pentru ca stiu ca i-am vazut pe la TV, si era ceva asemanator cu inregistrarile postate de Bengali ala...pe youtube, deci acelasi stil...unii cu alergatul prin Biserica, unii cu tinutul de burta, icnete, rasete isterice, racnete...si unii sarind intr-un picior cu un sarpe ( sau mai multi, probabil pentru a arata ca sunt mai sfinti decat cei care tin un singur sarpe), cazand pe jos cu tot cu serpii peste ei, razand languros la ei...
Deci nu e imaginatia mea, pentru ca tin minte si acum dansul ploii-serpos...si care cu siguranta avea "fundament" ...unde? ei bine...ta taaaam, fix in Biblie, si nu in woodoo!!!!