Citat:
În prealabil postat de gata cu joaca
asa... si? este un subiect care, intr-adevar, ma framanta. si? ce-i rau in asta ca incerc sa vorbesc despre asta? ce-i asa rau in faptul ca i-am invitat pe altii sa dea exemple din vietile sfintilor???
|
Faptul ca preiei un text pe fragmente, spune multe despre tine. O sa ma folosesc de stilul tau ca sa vezi doar cum e.
Tonul tau cu "asa, si?", are un aer superior si arogant. Nu se cade! Crezi ca-i pasa cuiva de superioritatea ta? Nu invitatia catre dialog ti se imputa, ci faptul ca nu-ti poti stapani nervozitatea. Crezi oare ca tu la randul tau nu ai nevoie de credit din partea celorlalti? Cum te simti cand, pentru o simpla vorba, poate mai putin bine-gandita, cineva convoaca toata suita de sfinti, alaturi de parintii si neamul de care apartii? Ti se pare acela un om intelept?
Citat:
nu stiam ca luarea initiativei este conditionata de vechime... in fine. sunt un user mai vechi decat iti inchipui si stiu foarte bine care-i 'pulsul' pe aici pe forum. insa din cauza unei pauze, mi-am uitat parola si mi-am creat alt cont.
|
Oops! Multumim pentru... sinceritate. Intr-o zi o sa-ti amintesti desigur parola si-o sa-ti dai propriile raspunsuri prin celalalt ID, in cazul in care o sa ai in jurul tau prea multi ca mine si ca windorin

Acu', fie vorba-ntre noi, eu sincer cred ca windorin nu merita tratat astfel si sunt mai mult decat convins ca nu cunosti deloc pulsul adevarat al acestui forum. Chiar daca mai sunt teribilisti pe ici pe colo, eu consider ca nu aceia dau valoare forumului, ci tocmai cei ca el! Intereseaza-te discret si-ai sa te convingi!
Citat:
imi cer iertare daca am avut un ton nepotrivit... totusi, raman la parerea mea: nu mi se pare corect ca altii sa comenteze ca am deschis acest topic... sub pretextul ca am eu frustrari si ca din mandrie fac asta. ok, e problema mea. sunt mandra de Sfintii ortodoxiei si vreau sa ma laud cu ei. cui nu-i convine, sa nu intre! ar trebui sa fie o regula de aur pt fiecare. la fel fac si eu, caci nici mie nu-mi convin muuuulte subiecte... dar ce sa fac? sa-mi permit sa comentez ca nu-mi convine topicul? in ce calitate sa fac astfel de comentarii? cine sunt eu?
|
Pai... nu cred ca e chiar rau sa ne laudam cu sfintii de care vorbesti, dar asta nu inseamna absolut nimic. Intreaba-te daca acei sfinti sunt multumiti de reactiile tale fata de semeni? Tu stii foarte bine cat au suferit si cat de smeriti au fost, dar nu vrei catusi de putin sa-i pretuiesti prin intelepciunea pe care ne-au lasat-o.
Si inca o nedumerire... Acu' fa-ne sa intelegem daca esti fata sau baiat ca ne-ai bagat de tot in ceata. Personal cred ca esti fata, dar nu prea inteleg de ce lasi impresia ca esti baiat? Nu ca as avea ceva cu fetele si cu atat mai putin cu blondele, dar mi se pare firesc sa ne luminam si noi in acest sens!...
Citat:
ok. multumesc.
dar sa stii totusi ca nu eu am inceput cu etichetarile si tocmai eu nu am fost ascultat.
"De am cobora in noi si am vedea cata murdarie e in inima noastra, n-am mai avea vreme sa ne uitam "peste granitele" credintei." [windorin]
sigur, nu mi-a spus-o la modul personal, ba mai mult, a vorbit la persoana I plural... ca doar are experienta pe forum...
dar cu alte cuvinte, noi/eu pacatosii pana in maduva oaselor nu avem voie sa vorbim despre sfinti si vietile lor. deci.. cine pe cine nu asculta? cine comenteaza ca nu-i convine framantarea mea? poate nu asta a vrut sa spuna, dar eu asta am inteles!
|
windorin n-a vorbit de tine, Doamne fereste, acolo, ci de el, de mine, si de alti cativa de pe-aici. Nu ai de ce sa te simti jignita, fiindca jignit e cel ce nu intelege. Ori eu nu ma indoiesc ca tu ai inteles si stii bine cum esti in fata Lui Dumnezeu!
Ei, si iata cum se alege praful si de topicul asta care promitea atat de multe, dar ce sa-i faci daca n-ai cu cine? Eu zic totusi ca daca nu-ti pastrezi calmul, poate ar fi mai bine pentru un timp sa te intorci la joaca pana intelegi rostul credintei ortodoxe!