Nu am curiozitatea sa aud ce spune Corut. Daca exista porunca bisericeasca sa nu citim carti eretice, cred ca e clar ca noi, crestinii, avem cu totul altceva de citit si altceva de ascultat. Ma refer la scrierile Sfintilor Parinti, la Noul Testament, la Vietile Sfintilor, rugaciuni, acatiste si ce i-a mai dat duhivnicul de citit fiecaruia.
Nu cred ca trebuie sa-i dam importanta acestui individ care se face praf pe sine inaintea Sfintilor Ingeri, a Tuturor Sfintilor, a Maicii Domnului si a Preasfintei Treimi daca nu se va pocai. Ortodoxia traieste prin marturisitori, nu prin defaimatorii care starnesc mania lui Dumnezeu impotriva lor si a celor care-i asculta.
Acest om este de plans, dar nu-si da seama. Este mason cu grad mare si face misiune masonica pe un canal TV. Are in el ceva demonic, se vede asta. Inteligent fiind, isi aroga statutul de purtator al unor idealuri inalte, motivate stiintific. In realitate, colporteaza false stiri despre descoperiri false slujind scopului organizatiei din care face parte: distrugerea ortodoxiei. Inchiderea televizoarelor in timpul emisiunilor sale, mesaje trimise realizatorului, precum si informarea celor dragi sa nu-i urmareasca emisiunile cred ca ar fi niste solutii. Nu e indicat sa cascam gura la ceea ce debiteaza un astfel de om. A cazut in grea sminteala, saracul. Doamne, ajuta-l sa-si vada intunericul in care se afla.
|