Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2010, 18:57:43
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Noi trebuie sa ne mentinem sufletul curat. N-avem noi treaba cu greselile altora.
Numai prin exemplul viu, aparam valorile si nu altfel. Nu e nimeni dator sa se indrepte in locul nostru.
Recomand tuturor celor care cred ca aproapele se indreapta cu bata, palma sau parul, cartea "Ne vorbeste Parintele Porfirie".
poate ca am gresit eu in prezentarea ideii, insa as vrea sa reprecizez ca nu ma refeream exclusiv la palma,bata,sau bici, ca metode exclusive de coercitiune,eu le vedeam si intr-un mod metaforic, adica poate fi si vorba un bici sau o bata uneori si face mai mult decat acestea doua la un loc !
desigur, pt a fi cinstit, nu am exclus de tot si biciul, plama,de ex, parintii isi bat copii, ci exista si vorba ca : bataia e desprinsa din rai !
legionarii,crestini convinsi, isi taiau cu toporul in bucati camarazii dovediti tradatori, iudele tradatoare,vanzatorii si oamenii de nimica !!!
eu nu pledez pt astfel de lucruri,insa le-am adus in discutie spre dezbatere publica...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) Alin27 Din Noul Testament 23 23.12.2010 17:25:14
Frica si indoiala lui Cristos !(marcu 14,33-36) Radu32 Din Noul Testament 15 03.12.2010 10:43:03
Mos Craciun sau Isus Cristos? Ioan_Ciobota Generalitati 2 27.12.2007 00:16:57
Hristos sau Cristos ? irina4m Generalitati 14 04.12.2007 16:33:53