Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2010, 16:47:13
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cunosc problema foarte bine, cunosc si ideile respectivului, am ascultat si o parte - nimic nou, daca problema n-ar fi ajuns asa serioasa m-ar fi bufnit rasul.

Faptul ca scoate o revistuta nu inseamna ca are competente in domeniul pe care il ataca cu atata nonsalanta si superficialitate.
Mda... fiecare scapă cum poate... unii cred că dacă nu dau o atenție deosebită acestui lucru vor fi ocoliti... Greșit ! Dar, cui să îi spui ?! Mi se pare o problemă mai mult decât importantă... chiar vitală, ca să o tratezi cu indiferență.. nu se poate vorbi de competențe în religie ! Competent este acela care prin trăirea lui duhovnicească atrage Duhul Sfânt care îl lumineaza indiferent că acela este analfabet sau că este doctorand ! Sfinți Apostoli erau neștiutori de carte și au creștinat o lume întreagă... Așa că nu vă mai grăbiți să aruncați cu noroi ! Există posibilitatea să nu agreezi persoana, pur și simplu să nu-ți placă fața lui, dar asta nu are nicio legătură cu ceea ce spune... pentru că spune... și spune bine !!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi despre infailibilitatea papala leloup Biserica Romano-Catolica 397 06.02.2009 19:37:50
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 13 05.02.2009 11:22:29
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri razvan_m Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2009 19:15:45
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... alecsandru Generalitati 4 15.05.2007 09:16:13