Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cunosc problema foarte bine, cunosc si ideile respectivului, am ascultat si o parte - nimic nou, daca problema n-ar fi ajuns asa serioasa m-ar fi bufnit rasul.
Faptul ca scoate o revistuta nu inseamna ca are competente in domeniul pe care il ataca cu atata nonsalanta si superficialitate.
|
Mda... fiecare scapă cum poate... unii cred că dacă nu dau o atenție deosebită acestui lucru vor fi ocoliti... Greșit ! Dar, cui să îi spui ?! Mi se pare o problemă mai mult decât importantă... chiar vitală, ca să o tratezi cu indiferență.. nu se poate vorbi de competențe în religie ! Competent este acela care prin trăirea lui duhovnicească atrage Duhul Sfânt care îl lumineaza indiferent că acela este analfabet sau că este doctorand ! Sfinți Apostoli erau neștiutori de carte și au creștinat o lume întreagă... Așa că nu vă mai grăbiți să aruncați cu noroi ! Există posibilitatea să nu agreezi persoana, pur și simplu să nu-ți placă fața lui, dar asta nu are nicio legătură cu ceea ce spune... pentru că spune... și spune bine !!