Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2010, 09:03:12
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit

alinB, cunostintele ei in materie de religie sunt mai profunde decat iti imaginezi
multumesc ptr raspuns
ntania , desi ii explic de cate ori am ocazia, cred ca perceptia ei legata de scara valorilor este ..nu neaparat gresita ptr ca teoretic este de acord cu mine, sper sa nu fie artificiala/falsa ;mi-e teama ca desi cunoaste teoria observand ca e mai usor asa, sa spuna ca mine si sa faca ca ea
-trebuie sa mai lucrez la partea asta,multumesc ptr idee
luminita,nu cred ca este vb despre ideea de a pastra o amintire daca recitesti cu atentie ce am scris ai sa vezi ca de fiecare data acel "obiect" luat i-ar fi servit unei placeri personale ;
nu mananca dulciuri in exces si DA, face sport(inot) care-i place foarte mult
moshu, trauma ei -este abandonul
legat de educatia religioasa nu fortez nota deloc, mege cu drag la biserica si ma uimeste sincer de multe ori cu explicatiile ce si le da legat de anumite intrebari care si le pune si de completarile care le face la unele relatari ale mele.ma repet, sunt uimita cat de mult pricepe!

va multumesc mult ptr sfaturile, ideile si osteneala voastra
Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei!
Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu-
El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum s-o scap pe fiica mea de fumat luminita40 Intrebari utilizatori 19 16.12.2011 17:13:25
eu fur, el fura. voi furati? dianadi Din Vechiul Testament 24 17.06.2011 22:01:40
pot sa ma casatoresc cu fiica nasului de botez? rogabrielus Nunta 14 04.08.2010 22:20:26
Masonii din Comunitatea Europeana ne fura padurile mihailt Generalitati 21 01.06.2010 16:10:42
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! sergiub Preotul 6 11.05.2008 23:50:11