![]() |
![]() |
|
|
|
#10
|
|||
|
|||
|
Cartofii se taie cubulete si se pun la cuptor cu putina apa si ulei, sare si ce alte arome va plac (cimbru, patrunjel, marar etc).
Separat se prepara sosul: doua cepe rosii tocate nu foarte marunt si cinci sau sase catei de usturoi taiati in patru se pun la fiert intr-o craticioara in cateva linguri de apa. Se adauga putin piper, sare, trei linguri de ulei, doua linguri de mustar, o lingurita de miere de albine, o lingura de zeama de lamaie si o lingura de lapte de soia. Se amesteca intruna la foc mic timp de vreo 10 minute. Apoi se toarna peste cartofii asezati in platou. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 15:48:27 |
| Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 13:08:09 |
| costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 12:22:37 |
| Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 21:14:32 |
| 23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 20:26:26 |
|
|