Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2010, 19:42:50
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Sfantul Anton de Padova nu este Sfantul Antonie cel Mare! Si chiar nu vad de ce nu avem destula incredere in ajutorul sfintilor nostri si apelam la cei catolici...
Nu vreau sa supar pe nimeni insa cred ca exista o indoiala in credinta ori facem asa cum a zis Danyel, toate ca pe un contract pe care il incheiem cu Dumnezeu: eu postesc, fac anumite rugaciuni 9 marti la rand si tu Doamne trebuie sa ma auzi , sa imi dai ce cer!
Fiecare face cum doreste insa preotii cu adevarat traitori nu cred ca indeamna la asemenea paractici... parerea mea...
Rugaciunea trebuie sa existe in permanenta nu doar marti si vineri, ori numai cand avem nevoie... Stie Dumnezeu cand sa o implineasca, nu cred ca e bine a forta lucrurile...
Este foarte adevarat, rugaciunea trebuie facuta in orice ceas din zi si din noapte,cand avem necazuri sau bucurii...din punctul meu de vedere nu-l oblig pe Dumnezeu si nici nu fortez lucrurile, eu doar ma rog ca sa ma ajute...Dumnezeu zice: "in lume necazuri veti avea" daca nu ne rugam atunci cum putem sa depasim necazurile si ispita?(iubita chiar nu vreau sa ma cert cu tine, e doar o parere).......
Trebiue sa ne rugam si noi dar trebuie sa ne ajute si preotul pt ca el este ales de Dumnezeu ca prin el sa ne mantuim, sa ne spovedim si sa ni se dejlege pacatele, sa ne sfinteasca casele, masinile si toate lucrurile noastre ca exista si raul in lume care asteapta ne-ncetat sa ne faca rau sa sa ne faca robii lui....si atunci daca nu ar exist preoti, rugaciuni, iconite, cruciulite, noi cum vom putea sa ne ferim de aceste rele?....eu cred ca iconitele, cruciulitele....sunt arme date de la Dumnezeu pt a ne lupta cu cel rau... si pt a putea sa-l biruim...Dumnezeu spune: "Biruiti lumea ca si Eu am biruit-o"....Doamne ajuta
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Biserica Ortodoxa si Sf Anton de Padova Victoria2005 Despre Biserica Ortodoxa in general 185 23.01.2012 14:07:23
Compozitorul Anton Șuteu a plecat la Domnul cristiboss56 Generalitati 8 19.09.2010 16:23:30
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11
Postul Sfântului Anton mycateo Generalitati 2 06.06.2008 00:51:40