![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De la ce nr. in sus incepe "respectabilitatea"? Citat:
Dar de ce majoritatea ex-ortodocsilor pe care i-am cunoscut manifesta timpul asta de comportament? Ma rog, chiar si denumirea de ex-ortodocsi e indoielnica, ca nu am cunoscut vreo unul care sa-si fi luat credinta cu adevat in serios inainte sa faca schimbarea de valori.. Citat:
Eu n-as avea nimic cu un NP american get-beget, cred ca ar fi chiar f. interesat sa cunoasca ortodoxia, acolo nu prea cred ca au sansa. Citat:
Pe urma, nu exista nici o norma concreta pentru pacat (cum sunt canoanele ortodoxe), unii zic "a omora un om sau a fura un creion este la fel de grav", insa rezultatul unei astfel de gandiri nu o sa fie un om care se va pocai pentru un creion la fel de tare ca si cand ar fi omorat un om, ci mai degraba un individ care se va pocai cat pentru furatul unui creion, dupa ce va omora un om. Al treilea element este lipsa spovedeniei, necesitatea de a avea un martor obiectiv pentru pocainta ta. Atunci cand singurul martor este doar propria constiinta, deformata de pacat, calitatea ei este de cele mai multe ori indoielnica. Si ar mai fi..dar atat deocamdata. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum sa il ajut? | ozana81 | Vrajitoria | 4 | 14.05.2011 16:12:01 |
| Cum să o ajut? | Carmen FUNIERU | Intrebari utilizatori | 7 | 16.09.2010 11:25:55 |
| Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 4 | 03.09.2007 02:24:48 |
| Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 1 | 02.08.2007 10:47:10 |
| Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 3 | 02.07.2007 16:33:19 |
|
|