Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 14:56:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
crede-mă că râzi de tine,

1. n-ai văzut rachete care se lansează de pe submarin? și acela aflat la adâncime?
2. nu e vorba de oxigen, cred că nu ai citit nimic din ce am scris, ci de presiuni, de apariția forței și de cum menții o direcție.
3.zburătoarele folosesc aceiași presiune și aceleași pături de aer
4.Cred că tu n-ai făcut fizică de loc.
5.De ce sunt eu pe dinafară că tu ești convins de nenia?
6. Râzi ca și argument că ai priceput pe nenea? dar cum să-l fi priceput pe nenia care te îmbârligă cu tot felul de explicații și formule dacă n-ai priceput ce am scris eu, așa ca să fie foarte simplu de priceput? Deci e clar că n-ai făcut nici mate, nici fizică ci ai cam plimbat pisikaa lui nenia în loc să fi fost atent la ore, dacă tot ai mers la școală, deși mă cam îndoiesc că ar fi avut rost ca să fi mers dumneata la școală.
Ai inteles gresit, chiar de tine radeam.
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor?
2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa?
3. corect.
4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare.
5. "nenia"?
6. iarasi, "nenia"?

PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42