![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi crestini,
Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care il faceti celor care au nevoie.Din intamplare am dat peste acest site si mai ales peste aceasta familie care din pacate pe un site al romanilor din strainatate au inselat pe cei care i-au ajutat.Ati verificat situatia lor exacta?Pe siteul romanilor din Italia, Belgia, Franta,etc s-au dovenit a fi persoane fara scrupule care iau dreptul celor ce au intradevar nevoie. Va pun doar un fragment din ce s-a decsoperit pe alte siteuri si fiecare decide ce face. by Sanziana on Fri Oct 30, 2009 10:34 pm Din pacate vic, ceilalti forumisti au dreptate, se pare ca acest emil_dumitrescu este un impostor si un escroc! Cineva ne-a deschis ochii si din pacate am realizat prea tarziu ca ne-a inselat! La romanians a postat cineva spunand adevarul despre el. Eu am trimis bani si au ajuns la el, nu la persoana care avea nevoie de ajutor. Cred ca si de-aici s-au trimis lucruri, ne-am inselat. Am primit numarul de telefon al acelei mame necajite, care are intr-adevar 3 copii, unul fiind in spital. Acel impostor a luat numele lor si l-a pus pe diverse siteuri, cu contul lui si a inselat oamenii. Pacat, de acum voi fi si eu mai circumspecta si ma voi gandi de 2 ori, pana sa mai dau bani. Oameni josnici, care se preteaza la asemenea fapte! Imi pare rau ca m-am contrazis cu voi! http://www.rombel.com/forums/viewtop...=6391&start=30 Doamne ajuta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
RUGACIUNE | iosif | Pocainta | 12 | 17.03.2010 22:47:50 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
o rugaciune | alexa.oni | Generalitati | 9 | 07.07.2008 15:37:44 |
|