Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 14:52:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Hai să vă pun o întrebare:

Cine este dracul tânăr care a participat la ceremonia de înmormântare a părintelui Constantin Galeriu după cum a proorocit părintele zicând că „dracul tânăr va veni la înmormântarea mea”? și care este biografia secretă a acestui îndrăzneț, pe atunci doar drăcușor la corpul ..?

La ceremonia aceea mă refer, de înmormântare, cînd a apărut în jurul soarelui un curcubeu circular, din pricina aceea, eu așa cred, că Dumnezeu a arătat sfințenia părintelui în calea lui cu Dumnezeu de a se împăca el mereu cu oamenii de știință care nu cunosc Creația dar cu care părintele nu căuta să se certe ci să aibă un dialog pașnic, nefățarnic, în drumul spre Adevăr, căci Soarele reprezintă Lumina Creației, căci este luminătorul cel mare care luminează el, despărțind lumina de întuneric, după ziua 4-a în care a fost creat, alergând de atunci pe deasupra pământuui neoprit decât o singură dată aproape o zi întreagă pe vremea lui Iosua, slujind mereu Domnului, iar curcubeul circular din jurul soarelui reprezintă sfințenia, iertarea așa ca pe vremea lui Noe... Deci sfințenia lui Dumnezeu în creație, deci iată a fost un Cuvânt Ceresc de învățătură arătat prin semn sfânt pe Cer de către Dumnezeu chiar în ziua aceea.

Iar drăcușorul care se va autoîntrona, că patriarhul a participat deja cînd a fost înscăunat ca mare dicatator președintele senatului de către Curtea Constituțională cu ocazia jurământului președintelui într-o splendidă și impunătoare biserică, înalți judecători care cu toții au mințit prin gura broscoiul, în direct, în privința referendumului și a suveranității, adică afirmând că voința populară este doar o părere consultativă, „învățăndu-ne” ei cum se aplică Constituția și aruncând țara în cea mai înaltă fărădelege, iar drăcușorul de care vorbim este nimeni altul decât Victor Viorel Ponta... cu mama sa infractoare Cornelia Naum... împreună cu care au furat vila Pătrășcanu... și a împins la sinucidere pe colegul lui, procurorul Panait.

Eu asta deduc din proorocii (Sf Lavrenție, CLD, C.Galeriu, A Boca și alții) ... dar eu nefiind prooroc, doar am dedus văzând ce se întâmplă, dar vor confirma cei ce sunt cu adevărat prooroci în Duhul dacă am sau nu dreptate, iar eu cred că astea sunt vremurile... deci iată că am stat pe fază și am socotit!

Last edited by vsovivi; 24.02.2010 at 15:07:52.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27