![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Psalmul 105
Marturisiti-va Imparatesei, Nascatoarei de Dumnezeu, caci este buna intru indurarile ei. Cine va spune puterile ei, cine va face cunoscute toate laudele ei? Bine sporeste, o, preamilostiva Maica, noua, celor ce suntem inviforatiin oceanul lumii deserte, cu mantuirea ta. Din toata inima te rugam si cu tot sufletul te marim, auzi glasurile celor ce suspina catre tine, ajuta pe cei neajutorati, mangaie pe cei ce plang, veseleste pe cei necajiti, caci tu esti un izvor de milostivire, datator de viata pentru toti cei ce cu credinta si cu multe rugaciuni alearga catre tine. Slava tie, nadejdea noastra, care nu ne dai de rusine. Slava... Psalmul 106 Marturisiti-va Domnului, caci este bun. marturisiti-va si iubitei sale Maici, caci mari sunt milele ei asupra noastra. Caci ea ne povatuieste pe calea adevaratei intelepciuni, ne arata cararile pasnice ale adevarului ceresc, ne invata frica de Domnul si din inima care o iubeste izgoneste dragostea de lume care este vrajmasie cu Dumnezeu. Fericiti suntem noi, caci rugaciunile noastre sunt bine placute in fata ei. Oasele noastre se vor umple cu grasimea hatului ei. Sufletele cele flamande se vor satura si cele insetate se vor adapa, caci din sanul ei va izvori un izvor viu si vesnic pentru mantuirea noastra. Slava... psalmul 107 Gata este inima mea, Doamne, gata este inima mea sa-ti cante tie laude! A cauta harul tau este mai bine decat a cauta aurul si pietrele scumpe. Milele lui Dumnezeu sunt asupra celor ce te cinstesc cu adevarat. cei ce te preaslavesc vor fi preaslaviti si vor fi mai departe de vesnica pierzare. Si cei ce te cheama in necazuri si in ispite vor fi paziti prin grabnicul tau ajutor, cand vii la noi, cu aripile intinse. psalmul 108 Doamna, sa nu taci laudele mele catre tine si aceasta cantare in psalmi adusa tie binevoieste sa o primesti. cauta la osteneala mea si fa-o bineplacuta tie. pazeste-ma nevatamat sub apararea dreptei tale si mangaie sufletul meu zdrobit cu bunatatea si cu mila iubitului tau Fiu, adevaratul meu Mantuitor, Domn si Dumnezeu. Slava...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acoperamantul Maicii Domnului | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 17 | 01.10.2013 21:43:55 |
NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 22:56:58 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Braul Maicii Domnului | Marinela | Rugaciuni | 7 | 22.08.2011 09:39:14 |
Psaltirea Maicii Domnului | Tia | Rugaciuni | 24 | 09.10.2010 20:34:38 |
|